Agenda

09:15-10:10

  • Debata: Aktualny stan produkcji białka rzepakowego w Polsce

    ZOBACZ WIĘCEJ

10:10-10:20

  • Dyskusja z uczestnikami i pytania z sali

10:20-10:40

  • Wykład: Sytuacja cenowa na krajowym i światowym rynku wieprzowiny

    ZOBACZ WIĘCEJ

11:00-11:35

  • Wykład: Pasze rzepakowe jako alternatywa dla importowanego białka sojowego

    ZOBACZ WIĘCEJ

11:35-11:50

  • Prezentacja: Sytuacja na duńskim rynku trzody chlewnej

11:50-12:25

  • Wykład: Jak produkować wieprzowinę bez użycia antybiotyków i tlenku cynku?

    ZOBACZ WIĘCEJ

12:45-13:30

  • Wykład: Długość użytkowania rozpłodowego macior

    ZOBACZ WIĘCEJ

13:30-14:00

  • Dyskusja z uczestnikami, pytania z sali; podsumowanie konferencji