VI edycja konferencji skierowanej do producentów trzody chlewnej
Poruszyliśmy najważniejsze problemy, z jakimi na co dzień stykają się właściciele ferm i gospodarstw. Spotkanie było doskonałą okazją do poszerzenia wiedzy i nawiązania wartościowych kontaktów.
Szeroko omówiliśmy możliwości i opłacalność wykorzystania pasz rzepakowych w żywieniu trzody chlewnej. Poza tym skupiliśmy się na profilaktyce chorób świń oraz racjonalizacji zarządzania stadem podstawowym.
Do udziału w konferencji zaprosiliśmy największych specjalistów z zakresu żywienia, leczenia i zarządzania stadami trzody chlewnej. Podczas spotkania byli oni do Państwa dyspozycji, odpowiadając na wszystkie problemy i wątpliwości.
Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, Zakład Doświadczalny Pawłowice
Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Zakład Hodowli Trzody Chlewnej i Drobnego Inwentarza, Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
specjalista od chorób trzody chlewnej i rozrodu zwierząt, niezależny konsultant produkcyjno-weterynaryjny, Swine Vet Consulting
specjalista od chorób trzody chlewnej i laboratoryjnej diagnostyki weterynaryjnej